#topmatch #spanning #KrisW. #trommels #kampioenschap #1februari

En alsof het nog niet spannend genoeg was.. nieuwe rangschikking -> slechts 1punt verschil! Donderdag erop of eronder! #erop

 

Waarde Attillianen, beste supporters,

Het kampioenschap in de eerste reeks van de Vriendschap is aan het uitdraaien op een ware thriller. Een nek-aan-nek-race tussen A2 en Akuut, kort gevolgd door Stokkel en Zenneblok. Op 1 februari geeft A2 de mannen van Akuut partij. Als alles normaal verloopt, wordt dit de doorslaggevende match voor dit kampioenschap. A2 zal jullie aanwezigheid, volume en steun dus zeker kunnen gebruiken. Naast het feit dat jullie zoiezo waar voor jullie geld krijgen en een spannende volleybalmatch kunnen zien, zullen alle aanwezigen ook een vrijkaart ontvangen voor het kampioenenfeest dat mogelijks volgt. Ook onze oude(re) rakkers van A1 zijn in dat opzicht goed bezig met een eerste plaats. Omdat de opwarming meestal het minst interessante deel is voor de supporters, heeft A2 een oude bekende aangesproken. Niemand minder dan Kris W. zal voor deze match aanwezig zijn om handtekeningen uit de delen en selfies te nemen. Er zullen ook trommels en vuvuzela’s ter beschikking worden gesteld, voor zij die genoeg longinhoud en klopkracht hebben.

Plaats van het gebeuren: onze sporthal

Tijdstip van het gebeuren: 21u15 (start match)

01/02/2018 A2 — VC AKUUT 21:15

Met vriendelijke groet,

A2