Boodschap van algemeen nut in verband met onze teerbeminde cafeteria!

Beste Attillianen,

Volgende week (28/9/2017) zal de laatste donderdag zijn dat de Jos en zijn compatriotten de TRGB (tennis) cafeteria open houden.. Attilla ruikt een afscheidsfeestje.. Daarna vertrekken zij verdiend voor even op reis om te bekomen van al die lange nachtelijke shiften (waar wij alleen een prominente rol in gespeeld hebben). Jullie aanwezigheid zal dus ten zeerste op prijs gesteld worden, om afscheid te nemen van Jos en/of om met je ploeggenoten te verbroederen en de ploeggeest te versterken.

Het Attilla-bestuur wenst alvast via deze weg zijn dank uit te spreken voor de geleverde service, die alle leden van Attilla in staat stelde om elke donderdag na 12u veilig naar huis te gaan, opgewarmd en voldoende gehydrateerd. God zij dank is de opvolging verzekerd door enkele andere leden van TRGB, met ons Chantal op kop, en zullen we dus elke donderdag kunnen blijven genieten van deze aangename plek.

Sportieve groeten en alvast een fijn weekend!

de Attilla-website

 

PS: de mannen van A4 en A2 hebben die avond ook match en kunnen elke supportgebruiken bij hun queeste voor de titel!

One comment

Comments are closed.