De Gemeenschapsraad van Bodegem nodigt de voltallige Bodegemse bevolking uit op ZONDAG 5 MAART in het trefcentrum SOLLEVELD

Beste Attillianen,

De Gemeenschapsraad van Bodegem nodigt de voltallige Bodegemse bevolking uit op ZONDAG 5 MAART in het trefcentrum SOLLEVELD (dat trefcentrum dat wij gebruiken voor onze spaghetti én tornooi enzo) voor de viering van hun 40-jarig bestaan. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken en mee te vieren met het Bodegemse bruisende verenigingsleven. Attilla zal zich als (ondermeer) Bodegemse club van z’n beste kant laten zien, onder de deskundige leiding van voorzitter Walle!

Wat staat er zoal op het programma?

10 u: opening

vervolgens gaan er verschillende activiteiten door met op kop  een exclusieve lachsessie gegeven en geleid door onze aller-eigenste lach-expert ‘de Jean’ (VDS), maar ook muziek, dans, karate en bakschieting (als ik mij goed herinner zijn er verschillende liefhebbers van dit spel in onze club?)

de BAR is DOORLOPEND open van 10-17u

(lees: Attilla verkoopt zelfgebrouwen Gin Tonic om de clubkas te spijzen) maar er zijn ook lokale biertjes en eetstandjes voor handen.

17u: optreden van ELLE, een MEIDENGROEP uit Bodegem én revelatie van het Dilbeekse Zomercafé!

18u: academische zitting gevolgd door een slotDRINK

Tot daar! Allen aanwezig (al ist maar voor een passage van 10 min)

Groeten,

Attilla

de voorzitter

..

PS: het staat zelfs in de gazet!